Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » KARATE: 124 de sportivi şi-au disputat Cupa Koryo Dragomireşti, ediţia a XVIII-a

KARATE: 124 de sportivi şi-au disputat Cupa Koryo Dragomireşti, ediţia a XVIII-a 

karate dragomiresti 5

Sâmbătă, 31 mai 2014, comuna Dragomireşti a găzduit cea de-a XVIII-a ediţie a „Cupei Koryo” de karate Shito Ryu. Au participat 124 de sportivi din Dâmboviţa şi Bucureşti. Competiţia a fost supervizată de directorul de stil al Federaţiei Române de Karate, profesor Vasile Manea 8 Dan karate Shito Ryu.

Cei 124 de sportivi s-au întrecut la probele tradiţionale de kata şi kumite, fiind împărţiţi în 40 de categorii. Fete sau băieţi, începători sau avansaţi, cu toţii şi-au dovedit talentul şi pasiunea pentru acest sport, fiind răsplătiţi cu dulciuri, diplome şi medalii.

„Urmează un stagiu de pregătire, în perioada 6-8 iunie, pentru că vom deplasa un lot format din 5 sportivi la Camionatele Europene din Slovacia. Totodată, ne vom pregăti pentru Cupa României, care se va ţine la Râmnicu Vâlcea, în 21 – 22 iunie”, ne-a precizat Viorel Marinoiu – preşedintele Clublui Koryo Dragomireşti, organizatorul competiţiei.

La finalul celor şase ore de concurs, profesorul Vasile Manea s-a declarat mulţumit de ceea ce s-a întâmplat la Dragomireşti şi le-a urat copiilor mult succes în viitor.

karate dragomiresti 4 karate dragomiresti 3 karate dragomiresti 2 karate dragomiresti 1

 

 

Adaugă un Comentariu

*