Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » KARATE: 16 medalii pentru CS Petrom Flacăra Moreni la Naţionalele Shito Ryo

KARATE: 16 medalii pentru CS Petrom Flacăra Moreni la Naţionalele Shito Ryo 

C.S. Petrom Flacara Moreni - Izvorani 20.03.2016

Karateka de la CS Petrom Flacăra Moreni şi-au dovedit din plin superioritatea la Campionatul Naţional de Shito Ryo, pentru copii, minicadeţi, cadeţi, juniori şi seniori. În urma evoluţiilor foarte bune arătate pe suprafaţa de tatami, aceştia au reuşit să obţină un număr impresionant de medalii, în Sala Sporturilor din Izvorani, gazda competiţiei.

Sportivii antrenaţi de Gelu Cozmolici au cucerit nu mai puţin de 16 medalii în probele individuale şi pe echipe, de kata şi kumite. „Perla” clubului de pe Cricov la ediţia din acest an Naţionalelor de Shito Ryo a fost juniorul Ştefan Neaga. Acesta şi-a adjudecat la concursul de la sfârşitul săptămânii trecute trei medalii de aur. Prima a fost cucerită la kumite individual (cat. 61 kg), a doua la kata individual şi a treia cu echipa de kumite juniori-cadeţi, din care au mai făcut parte Denis Ciobanu şi Marius Manta.

De la acest concurs au mai revenit acasă cu aur, minicadetul Mădălin Malasincu (kumite – 55 kg) şi echipa de kata minicadete, formată din Ioana Dumitrescu, Ana Diţescu şi Raluca Bica. În urma înfrângerilor din finale, karateka morenari care au intrat în posesia argintului au fost: cadeta Teodora Moise (kata) şi minicadetele Ana Diţescu (kumite – 50 kg) şi Claudiu Latea (kata). La finalul concursului, juniorii Diana Călugărescu (kumite – 59 kg), Denis Ciobanu (kumite – 68 kg), Alberto Micu (kumite – 61 kg), cadeţii Antonio Nicolae (kumite – 52 kg), Marius Manta (kumite – 63 kg), minicadeţii Ioan Dumitrescu (kata), Ana Diţescu (kata) şi Alexandru Păduraru (kumite – 40 kg) şi-au adjudecat bronzul.

Delegaţia morenară a cuprins la acest Campionat Naţional 18 sportivi. Clubul dâmboviţean a reuşit la finalul întrecerii de la Izvorani să califice opt sportivi în probele individuale şi pe echipe la Campionatul European de Shito Ryo de la Nove-Zamky (Slovacia), din luna iunie. De asemenea, tot după Naţionalele Shito Ryo, Petrom Flacăra Moreni a calificat 12 karateka la Naţionalele de Interstiluri, găzduite de Râmnicu Vâlcea, luna viitoare.

Ionuţ Parghel

C.S. Petrom Flacara Moreni la C.N. Karate Shito Ryu   2016

 

Adaugă un Comentariu

*