Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » KARATE: 210 sportivi din Dâmboviţa s-au înfruntat pentru titlul de campion judeţean

KARATE: 210 sportivi din Dâmboviţa s-au înfruntat pentru titlul de campion judeţean 

CJ Karate 2016 - Premiere 1

Sala de sport a oraşului Fieni a găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, Campionatul Judeţean de Karate pentru copii, minicadeţi, cadeţi, juniori, Under 21 şi seniori. La capătul întrecerii de la poalele Leaotei, fiecare club participant şi-a stabilit lotul de sportivi pe care va miza la Naţionalele de stil din luna martie şi la Naţionalele de interstiluri din aprilie.

Organizatorii competiţiei judeţene au fost DJST Dâmboviţa, AJKM Dâmboviţa şi CS Kidava Pucioasa, iar invitaţii speciali au fost reprezentaţii Primăriei şi Consiliului Local Fieni.

Scopurile concursului de la Fieni au fost stabilirea campionilor judeţeni din acest an, consolidarea relaţiilor dintre cluburi, testarea sportivilor care urmează să participe la competiţiile din acest an şi promovarea karate-ului la nivel de judeţ.

CJ Karate 2016 - Festivitatea de deschidere - 1Probele de concurs au fost cele de kata şi kumite, atât la masculin, cât şi la feminin, desfăşurându-se pe patru suprafeţe de luptă. La start au fost prezenţi 210 sportivi, ce au reprezentat CS Târgovişte, CS Kidava Pucioasa, CS Koryo Dragomireşti, CS Petrom Flacăra Moreni, Munteanu Sport Club Târgovişte şi Yama Sport Club Târgovişte, iar disputele de pe suprafaţa de tatami au fost conduse de arbitrii naţionali şi judeţeni.

La final, ocupanţii primelor trei locuri, din cadrul fiecărui categorii, au fost premiaţi cu diplome şi medalii.

Ionuţ Parghel

CJ Karate 2016 - Premiere 2

Adaugă un Comentariu

*