Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » KARATE: 38 de medalii pentru sportivii ACS KOKKI la CN de Karate Wado-ryu

KARATE: 38 de medalii pentru sportivii ACS KOKKI la CN de Karate Wado-ryu 

kokki 1

Sportivii Asociaţiei Clubul Sportiv “KOKKI” din judeţul Prahova au obţinut, pe 9 mai, 38 de medalii (11 de aur, 13 de argint şi 14 de bronz) la Campionatul Naţional de Karate Wado-ryu, eveniment găzduit de Complexul Sportiv Olimpic Român de la Izvorani. Performanţa este una istorică pentru club şi le dă încredere pentru următoarele competiţii.

“Cu un total, în probele de kata şi kumite la categorii individuale, de 10 medalii de aur (7 obţinute de către sportivii din Cornu şi 3 de către cei din Proviţa de Jos), 12 medalii de argint (8 Cornu / 4 Proviţa de Jos) şi 13 medalii de bronz (10 Cornu / 3 Proviţa de Jos), precum şi o medalie de aur, o medalie de argint şi o medalie de bronz în probele pe echipe, ne-am depăşit cu mult aşteptările, având speranţe mari pentru următoarele competiţii majore: Cupa României la Karate (competiţie interstiluri) şi Campionatul European de Karate Wadokai.

Cu toate acestea, nu vrem să fim o «fabrică de medalii», unde sportivii să fie animaţi doar de dorinţa de a obţine rezultate cât mai bune în competiţii. Nu acesta este scopul nostru. Ne dorim să fim o familie mare, o echipă frumoasă şi unită, în care copiii şi ceilalţi membri ai clubului să se bucure de frumuseţea karate-ului şi a practicării acestei arte marţiale”, ne-a declarat Flavian Grădeanu – preşedintele ACS KOKKI şi antrenorul principal al secţiei de karate.

kokki 2 kokki 3 kokki 4 kokki 5 kokki 6 kokki 7

Adaugă un Comentariu

*