Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 24, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » KARATE: Cătălina Vișan și Valentin Cârlan, de la CS Târgovişte, participă la Campionatul Balcanic

KARATE: Cătălina Vișan și Valentin Cârlan, de la CS Târgovişte, participă la Campionatul Balcanic 

catalina-visan-valentin-carlan

Week-end de foc pentru doi karateka de la Clubul Sportiv Târgoviște! Cătălina Vișan și Valentin Cârlan vor reprezenta România la Campionatul Balcanic de Karate pentru cadeți, juniori și U21, competiție găzduită în perioada 9-11 decembrie de localitatea Sarajevo, din Bosnia și Herțegovina.

Ambii sportivi antrenați de Ionuț Munteanu vor lupta la concursul de kata pentru juniori. Cum au făcut o figură la Cupa României de interstiluri pentru minicadeți, cadeți, juniori și seniori, cei doi karateka de la CS Târgoviște se află în formă maximă pentru Balcaniada din Bosnia. În cadrul competiției desfășurate la Izvorani, atât Cătălina Vișan (kata), cât și Valentin Cârlan (kumite) s-au clasat pe locul al treilea.

Înainte de plecarea delegației României în Bosnia, antrenorul Ionuț Munteanu are încredere că elevii săi se pot întoarce cu rezultate bune de la Campionatul Balcanic.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*