Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » KARATE: Cinci medalii cucerite de morenari la Râmnicu Vâlcea

KARATE: Cinci medalii cucerite de morenari la Râmnicu Vâlcea 

karateka moreni

Sportivii de la CS Petrom Flacăra Moreni s-au comportat la înălţime în cadrul Campionatului Naţional de Karate Interstiluri pentru cadeţi, juniori şi seniori, desfăşurat în Sala Sporturilor „Traian”, din Râmnicu Vâlcea, la sfârşitul săptămânii trecute. Karateka clubului morenar au luptat exemplar pe durata concursului, iar la final au reuşit să cucerească cinci medalii în probele individuale şi pe echipe, de kata şi kumite.

Ştefan Neaga, campion şi vicecampion naţional

Cele mai bune rezultate, dintre sportivii antrenaţi de Gelu Cozmolici, le-a înregistrat Ştefan Neaga, la secţiunea juniori. În urma evoluţiilor foarte bune, acesta a devenit campion, în proba de kumite, la categoria 61 de kilograme şi vicecampion, în întrecerea de kata. De asemenea, alţi karateka morenari care au ajuns vicecampioni la Naţioanele de interstiluri au fost Teodora Moise (kata cadete) şi echipa de kata juniori, alcătuită din Ştefan Neaga, Georgian Marcu şi Bogdan Bratu.

În schimb, de la competiţia găzduită de Râmnicu Vâlcea, cu medalia de bronz a reuşit să revină acasă Georgian Marcu, sportiv care s-a clasat pe locul 3, în proba de kumite cadeţi – categoria 57 de kilograme.

Pe lângă medaliaţi, prestaţii acceptabile la acest Campionat Naţional au mai bifat Alberto Micu, Radu Cârnaru, Sorin Gheorghe şi Denis Ciobanu, sportivi care au luat parte pentru prima dată la o astfel de competiţie. CS Petrom Flacăra Moreni a deplasat la Râmnicu Vâlcea un lot format din opt karateka (patru cadeţi + patru juniori), ce au fost angrenaţi în patru probe individuale şi una pe echipe.

CS Petrom Flacăra Moreni, obiective îndeplinite la Naţionalele de interstiluri

După cucerirea celor cinci medalii (una de aur, trei de argint şi una de bronz), luptătorii de pe Valea Cricovului şi-au îndeplinit cu brio obiectivele la aceste Naţionale. Următorul concurs la care vor participa karateka morenari va fi Cupa României de Shito Ryo (găzduită de Târgovişte), o nouă competiţie de selecţie a sportivilor, pentru participarea la Campionatul European de Karate Shito Ryo, din luna iunie, de la Nove Zamky (Slovacia).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*