Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » KARATE: Lavinia Olteanu de la CS Târgovişte, aur la Turneul Campionilor

KARATE: Lavinia Olteanu de la CS Târgovişte, aur la Turneul Campionilor 

lavinia olteanu karate

Turneul campionilor „Memorial Gabriel Suciu” a reprezentat un real succes pentru karateka de la CS Târgovişte. Sportivii clubului dâmboviţean au obţinut în cadrul competiţiei de interstiluri pentru seniori, juniori şi cadeţi o zestre bogată de medalii în probele de kata şi kumite. La întrecerea desfăşurată la Izvorani, elevii lui Ionuţ Munteanu au cucerit opt medalii, dintre care două de aur.

Cele mai strălucitoare distincţii au fost contabilizate la kata de Lavinia Olteanu (seniori) şi Cătălina Vişan (cadeţi). La acelaşi concurs, Rita Constantin (kumite – seniori – cat. 50 kg), Valentin Cârlan (kumite – juniori – 55 kg) şi Daniela Ciuică (kata – junioare) au intrat în posesia medaliilor de argint, iar Valentin Cârlan (kata – juniori), Andreea Alexandru (kumite – cadeţi – +54 kg) şi Adrian Stoicescu (kumite – cadeţi – 52 kg) au revenit acasă cu distincţiile de bronz.

Din delegaţia târgovişteană, care a cuprins nouă sportivi, Vali Cârlan a fost singurul karateka ce a urcat de două ori pe podiumul de premiere, atât la kumite, cât şi la kata.

Pe de altă parte, echipa de minicadeţi de la CS Târgovişte a reuşit să obţină medalia de bronz la Campionatul de interstiluri pentru minicadeţi şi tineret, la întrecerea de kata. Din echipa medaliată a clubului dâmboviţean au făcut parte Robert Merda, Alexandru Şetreanu şi Adrian Drăguş.

Ionuţ Parghel

foto delegatia CS-ului karate

Adaugă un Comentariu

*