Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » KARATE: Lavinia Olteanu, de la CS Târgovişte, de două ori pe podium la Cupa României

KARATE: Lavinia Olteanu, de la CS Târgovişte, de două ori pe podium la Cupa României 

lavinia-olteanu-pe-locul-1

Karateka Lavinia Olteanu a încheiat la înălțime stagiunea actuală. Multipla campioană națională de la CS Târgoviște a terminat pe podium ultimul concurs la care a luat parte în acest an. Prezentă la Izvorani, la Cupa României de karate pentru minicadeți, cadeți, juniori și seniori, sportiva antrenată de Ionuț Munteanu s-a descurcat foarte bine la întrecerile de pe suprafața de tatami.  La kata, s-a clasat pe primul loc, iar la kumite, pe locul al treilea, în limitele categoriei 55 de kilograme. Tot în acest an, în luna octombrie, Lavinia Olteanu a partipat la Campionatul Mondial de karate WKF și a încheiat concursul de kata pe locul 9.

Alături de la Olteanu, ceilalți sportivi de la CS Târgoviște care au urcat pe podium la Cupa României sunt: Andreea Alecu (minicadeți – kumite – 40 kg) – locul 2; Cătălina Vișan (juniori kata) și Valentin Cârlan (juniori – kumite – 55 kg) – ambii locul 3.  Aproape de medalii s-au aflat Andreea Alexandru și Octavian Barbu, Robert Merda și Damian Petrescu, karateka ce au terminat concursurile de kata și kumite pe locul al cincilea. Delegația Clubului Sportiv Târgoviște a cuprins pentru Cupa României 12 sportivi.

La startul concursului s-au prezentat aproximativ 350 de karateka, reprezentând 50 de cluburi din țară. Din comisia de arbitraj au făcut parte și târgoviștenii Daniel Munteanu și Octavian Pomârleanu.

Ionuț Parghel

cs-targoviste-cupa-romaniei-la-karate2016

Adaugă un Comentariu

*