Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 31, 2023
Sunteți Aici Home » SPORT » KARATE: Lavinia Olteanu și Valentin Cîrlan, aur la Trofeul “Sportul Studențesc”

KARATE: Lavinia Olteanu și Valentin Cîrlan, aur la Trofeul “Sportul Studențesc” 

cs-targoviste-trofeul-sportul-studentesc2016

Trofeul “Sportul Studențesc” a reprezentat un real succes pentru karateka Clubului Sportiv Târgoviște. Patru dintre sportivii dâmbovițeni care au participat la acest concurs au obținut rezultate importante. Lavinia Olteanu, cea mai titrată karateka a clubului târgoviștean, și-a adjudecat medalia de aur în proba de kata, dedicată senioarelor. Un alt sportiv, pregătit de Ionuț Munteanu, care a intrat în posesia aurului în Sala Polivalentă din cadrul COSR Izvorani a fost Valentian Cîrlan, la kumite juniori, în limitele categoriei 55 kilograme.

Marius Ionescu a reprezentat singurul karateka de la CS Târgoviște care a revenit cu argint acasă, după ce s-a clasat pe locul 2 în proba de kumite cadeți, la categoria 70 kilograme. În schimb, Adrian Stoicescu și-a asigurat bronzul în proba de kata cadeți. La ediția din acest an a trofeului, care a avut un slogan sugestiv – “un secol de performanță”, delegația Clubului Sportiv Târgoviște a cuprins șase sportivi (patru cadeți, un juniori și un senior).

Nivelul competiției a fost unul ridicat, iar întrecerea a fost una de interstiluri, cuprinzând concursuri de kata și kumite, pentru cadeți, juniori și seniori. Din comisia de arbitraj a făcut parte și dâmbovițeanca Ruxandra Bica, unul dintre arbitrii promițători din karate-ul românesc.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*