Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 25, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » KARATE: Sportivii CS Koryo Dragomireşti, medaliaţi cu aur la Barcelona!

KARATE: Sportivii CS Koryo Dragomireşti, medaliaţi cu aur la Barcelona! 

Sursa foto: Facebook

Sportivii de la CS Koryo Dragomireşti au participat, în perioada 29-30 iulie, la Campionatul Internaţional de Karate Shito Ryu Hayashi Ha, care s-a desfăşurat în Spania, la Barcelona. Turneul a aliniat la start peste 700 de karatişti din 25 de ţări. Lotul Koryo Dragomireşti, judeţul Dâmboviţa, alcătuit din nouă sportivi, a făcut spectacol la Barcelona. Elevii antrenaţi de maestrul Viorel Marionoiu au câştigat şapte medalii, patru de aur şi trei de bronz.

„Este un rezultat care confirmă forma excelentă a sportivilor, dobândită prin foarte multă muncă şi seriozitate. Merită tot respectul nostru şi membrii «Fan Club Koryo», care au fost, ca de fiecare dată, alături de sportivi, indiferent de locaţia în care s-au ţinut competiţiile. Am avut de departe cea mai puternică galerie. 10 părinţi au făcut deplasarea la Barcelona şi au susţinut echipa. Mulţumim tuturor sponsorilor noştri, în special SC Digitech, domnului Adrian Vulpoiu şi doamnei Nela Vulpoiu, şi părinţilor pentru susţinerea financiară, precum şi antrenorilor şi instructorilor pentru abnegaţie şi devotament”, a declarat Viorel Marinoiu – preşedintele CS Koryo Dragomireşti.

Medaliaţii cu aur:
– Michelle Baneasu (Kumite individual C3)
– Isabella Constazo (Kumite individual mini-cadeţi)
– Eduard Vulpoiu (Kumite individual, mini-cadeţi),
– Ilinca Simion, Isabella Constanzo şi Michelle Baneasu (Kumite Team 11-13 ani)

Medaliaţii cu bronz:
– Diana Turcu (kata individual)
– Andrei Nedelcu (Kumite cadeţi)
– Diana Turcu, Ilinca Simion, Isabella Constanzo şi Michelle Baneasu (Kata Team 13-15 ani)

Merită felicitări pentru participare şi ceilalţi doi sportivi din lotul CS Koryo Dragomireşti, Maria Baciu şi Bogdan Oprescu, chiar dacă nu au reuşit, de această dată, să ocupe un loc pe podium.

Adaugă un Comentariu

*