Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » KARATE: Sportivii CS Târgovişte, de opt ori pe podium la Naţionalele de interstiluri

KARATE: Sportivii CS Târgovişte, de opt ori pe podium la Naţionalele de interstiluri 

karate CS targoviste

Karateka de la CS Târgovişte s-au remarcat din plin la Campionatul Naţional de interstiluri pentru cadeţi, juniori şi seniori, găzduit de Sala Sporturilor „Traian”, din Râmnicu Vâlcea, la sfârşitul săptămânii trecute. În urma unor evoluţii foarte bune în probele individuale şi pe echipe, de kata şi kumite, sportivii clubului dâmboviţean au reuşit să intre în posesia a trei titluri de campion şi a nu mai puţin de opt medalii.

Au devenit campioane naţionale şi totodată au intrat în posesia medaliilor de aur Lavinia Olteanu (kata senioare), Cătălina Vişan (kata cadete) şi cele trei componente (Andreea Tudor, Daniela Ciuică, Bianca Brezan) care au format echipa de kata junioare a clubului târgoviştean. Cu medaliile de argint, după înfrângerile suferite în finale, s-au întors la Târgovişte Andreea Tudor (kata junioare), Valentin Cîrlan (kata cadeţi) şi echipa de kata cadeţi, alcătuită din Adrian Stoicescu, Sebastian Moise şi Valentin Cîrlan. De asemenea, dintre sportivii antrenaţi de Ionuţ Munteanu, care au intrat în posesia distincţiilor de bronz s-au evidenţiat Cristian Mihăieş (kumite – seniori – cat. 67 kg) şi Adrian Stoicescu (kata cadeţi).

Secţia de karate a clubului târgoviştean a participat la Naţionalele de Interstiluri cu un lot format din 13 sportivi, care au concurat în 15 probe individuale şi două pe echipe. Competiţia de la Râmnicu Vâlcea a durat zece ore şi s-a desfăşurat pe cinci suprafeţe de luptă. La acest concurs, din comisia de arbitraj au făcut parte şi arbitrii târgovişteni Daniel Munteanu, Octavian Pomârleanu şi Cristian Liciu.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*