Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 23, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » KARATE: Sportivii de la CS Târgoviște, în “focurile” Naționalelor de Shito-Ryu

KARATE: Sportivii de la CS Târgoviște, în “focurile” Naționalelor de Shito-Ryu 

foto karate

Ziua de sâmbătă va fi una de foc pentru karateka de la CS Târgoviște! Sportivii antrenați de Ionuț Munteanu vor participa la Campionatul de Karate Shito-Ryu pentru copii, minicadeți, cadeți, juniori, seniori și veterani, ce va fi găzduit de orașul Buzău. La cea de-a 20-a ediție a turneului (care va fi una aniversară), aceștia au ca obiectiv cucerirea a nu mai puțin de 18 medalii, după ce delegația clubului târgoviștean va cuprinde un număr de 23 de karateka.

Cei mai reprezentativi sportivi ce vor reprezenta CS Târgoviște la Naționalele de Shito-Ryu sunt Flavius Vlădescu (seniori – kumite), Cătălina Vișan (juniori +seniori – kata), Ana Maria Stan (cadeți – kata) și echipa de kata seniori formată din Octavian Pomârleanu, Valentin Cârlan și Marius Ionescu. Karateka clubului dâmbovițean vor lupta atât la individual, cât și pe echipe, în probele de kata și kumite.

Naționalele de Shito-Ryu vor reprezenta și o competiție de selecție pentru lotul național al României care va face deplasarea la Campionatul European de Karate Shito-Ryu, găzduit de Slovacia. Pe lângă karateka de la CS Târgoviște, alți sportivi care vor reprezenta județul Dâmbovița la aceste Naționale vor mai fi cei de la Munteanu Sport Club Târgoviște, Yama Sport Club Târgoviște, Petrom Flacăra Moreni, Koryo Dragomirești și Hiawako Târgoviște.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*