Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » KARATE: Ştefan Neaga, dublu campion la Râmnicu Vâlcea!

KARATE: Ştefan Neaga, dublu campion la Râmnicu Vâlcea! 

neaga pe podium

Campionatul Naţional de Karate interstiluri pentru minicadeţi, cadeţi, juniori şi seniori a reprezentat un nou concurs la care sportivii de la CS Petrom Flacăra Moreni s-au remarcat din plin. Karateka din Moreni au luptat exemplar la competiţia desfăşurată în Sala „Traian” din Râmnicu Vâlcea, iar la final şi-au adjudecat nu mai puţin de opt medalii.

„Perla” clubului morenar la ediţia din acest an a întrecerii a fost Ştefan Neaga. La capătul prestaţiilor foarte bune, acesta a reuşit să cucerească două titluri de campion, în probele de kata şi kumite (cat. 68 kg), destinate juniorilor. Pentru elevul lui Gelu Cozmolici, cele două medalii de aur au venit după foarte multă muncă şi sudoare, arătate în ultima perioadă. De asemenea, talentatul karateka a concurat la aceste Naţionale accidentat, după ce a trecut prin chinuri groaznice la ultimul turneu internaţional la care a luat parte. Potrivit antrenorului său, Neaga a devenit un model pentru colegii săi.

karate moreniAna Diţescu a reprezentat o altă sportivă de la Petrom Flacăra Moreni care a obţinut aur la Naţionalele de interstiluri. Aceasta a terminat competiţia pe primul loc în proba de kata pentru minicadete. Au revenit acasă cu argint Alina Rusen (kata minicadete) şi echipa de minicadete a clubului, formată din Ana Diţescu, Ioana Dumitru şi Alina Rusen. După victoriile din finalele mici, Ioana Dumitru (kata minicadete), Teodora Moise (kata cadete) şi Claudiu Latea (kata minicadeţi) şi-au adjudecat bronzul.

Cele opt medalii cucerite de karateka morenari la Râmnicu Vâlcea au mulţumit în totalitate conducătorii clubului de pe Cricov. La aceste Naţionale, Petrom Flacăra Moreni a deplasat un lot format din şapte sportivi, ce au concurat în nouă probe individuale şi una pe echipe. De asemenea, Anda Cozmolici (instructor de karate) a fost cea care i-a ţinut locul în scaun antrenorului Gelu Cozmolici, aflat într-o perioadă de recuperare, după o operaţie de hernie de disc.

Ionuţ Parghel

karateka morenari

Adaugă un Comentariu

*