Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » KARATE: Trei medalii de bronz la Campionatul European Wado-kai pentru sportivii din Cornu

KARATE: Trei medalii de bronz la Campionatul European Wado-kai pentru sportivii din Cornu 

kokki 2

Zestrea Clubului Sportiv KOKKI, din comuna Cornu, judeţul Prahova, s-a îmbogăţit cu trei medalii de bronz după Campionatul European de Karate Wado-kai, ce s-a desfăşurat la Budapesta, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2015, cu participarea a 200 de sportivi din 12 ţări.

Premiile au fost obţinute de Marius Popa (kata perechi, 10-11 ani) şi Alexandru Tudose (kata perechi şi kata individual, 10-11 ani). Din lotul ACS KOKKI Cornu au mai făcut parte încă trei sportivi: Andrei Munteanu, Bianca Voicu şi Marius Igriţ. Toţi cinci au reprezentat echipa României, alături de karatiştii de la cluburile IKUEIKAN (București) și GRIFONIS WADO-KAI (Drobeta Turnu Severin). Delegaţia română a fost condusă de Sensei Nobuyuki Nukina (5DAN JKF) şi s-a din Ungaria cu 11 medalii de aur, 6 de argint şi 16 de bronz.

„Mulțumim Primăriei şi Consiliului Local Cornu care ne-au sprijinit financiar pentru a face posibilă deplasarea sportivilor de la ACS KOKKI în Budapesta. Cu ajutorul acestora, sportivii noştri au beneficiat de echipament de protecție, de plata transportului şi a cazării pe timpul competiției. De asemenea, dorim să-i mulțumim lui Sensei Nukina Nobuyuki pentru pregătirea acestor minunați copii”, a precizat Flavian Grădeanu – președintele ACS KOKKI şi unul dintre antrenorii secunzi ai lotului României.

kokki 1

Adaugă un Comentariu

*