Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » KARATEKA de la CS Târgoviște au impresionat la Londra!

KARATEKA de la CS Târgoviște au impresionat la Londra! 

karateka-cs-targoviste-2

Sportivii de la CS Târgoviște au impresionat din plin la Elite Open Karate Championships, un turneu internațional de verificare, găzduit de Londra, la sfârșitul săptămânii trecute. Karateka clubului dâmbovițean au luat fața, la mai multe secțiuni, celor din Anglia și Țara Galilor. Dintre elevii lui Ionuț Munteanu care au terminat pe primul loc au fost Alecsia Preda (copii 8-9 ani – kata), Damian Petrescu (copii 12-13 ani – kata) și echipa de kata 12-13 ani, formată din Ștefania Huiu și Alecsia Preda.

Pe locul 2 s-au clasat Robert Merda (copii 12-13 ani, kata), Alecsia Preda (copii 8-9 ani, kumite, 30 kg), Nicolas Costescu (copii 10-11 ani, kumite, 40 kg), Ștefania Huiu (copii 10-11 ani, kata) și echipa masculină de kumite, alcătuită din Adrian Stoicescu, Octavian Barbu și Adrian Drăguț.

karateka-cs-targoviste-3

De asemenea, pe locul al 3-lea au încheiat competiția Adrian Stoicescu ( kata – cadeți) și echipa de kata sincron – copii (10-12 ani), formată din Alexandru Munteanu și Nicolas Costescu. O evoluție bună la turneul de kata a avut și Andreea Alecu, sportivă ce a ratat cu puțin podiumul.

Alte cluburi dâmbovițene, alături de CS Târgoviște, care au luat parte la acest concurs au mai fost MSC Târgoviște și Koryo Dragomirești. Cele trei delegații dâmbovițene au fost sprijinite pentru a participa la a doua ediție a competiției de Vasile Munteanu, fratele lui Ionuț și Daniel Munteanu, târgoviștean stabilit de o perioadă bună în capitala Angliei.

Ionuț Parghel

karateka-cs-targoviste-1

Adaugă un Comentariu

*