Știri, Muntenia-Sud, România|joi, martie 4, 2021
Sunteți Aici Home » INFO UTIL » KRUK Planner, aplicaţie de mobil pentru evidenţa zilnică a cheltuielilor

KRUK Planner, aplicaţie de mobil pentru evidenţa zilnică a cheltuielilor 

Prezentacja programu PowerPoint

KRUK România, companie de top a industriei de management al creanțelor din România lansează KRUK Planner – aplicația de mobil care vă permite să țineți o evidență clară a cheltuielilor zilnice, dar și a economiilor lunare. KRUK Planner le permite clienților să-și înregistreze cheltuielile curente, veniturile pe care le au lunar, dar și tranzacțiile pe care trebuie să le realizeze în fiecare lună. De asemenea, aplicația le oferă consumatorilor și o listă de sfaturi pentru a face economii.

„La fiecare pas pe care îl facem, avem telefonul mobil cu noi și ne este ușor ca atunci când mergem la cumpărături să notăm sumele cheltuite și la final de lună să vedem un total care ne va ajuta să luăm următoarele decizii”, a declarat Tomasz Ignaczak – director general KRUK România.

KRUK Planner este disponibilă în 4 limbi – Română, Engleză, Spaniolă și Italiană, iar utilizatorii au posibilitatea de a accesa aplicația atât din sistemul de operare IOS, cât și Android.

Astăzi, aplicaţia le-a fost prezentată studenţilor de la Universitatea Valahia din Târgovişte, în cadrul unei întâlniri interactive. 

Adaugă un Comentariu

*