Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » LA UN PAS DE COLAPS FINANCIAR! Primăria Ciocănești a fost obligată să plătească 250 de miliarde de lei

LA UN PAS DE COLAPS FINANCIAR! Primăria Ciocănești a fost obligată să plătească 250 de miliarde de lei 

bani

În ședința Consiliului Județean Dâmbovița de astăzi, 13 ianuarie 2014, aleșii județeni au repartizat diferite sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată către administrațiile locale, în vederea echilibrării bugetelor acestora.

De menționat că solicitările venite din partea primăriilor au fost de 12 ori mai mari, în condițiile în care au existat și administrații care nu au venit cu niciun fel de cerere.

Președintele Adrian Țuțuianu a profitat de ocazie și i-a informat pe consilieri cu privire la situația gravă din punct de vedere financiar în care au ajuns două primării: Hulubești și Ciocănești.

Dacă problemele de la Hulubești sunt cunoscute de foarte multă vreme, aleșii județeni au aflat astăzi că administrația de la Ciocănești a fost obligată prin hotărâre judecătorească să achite 250 de miliarde de lei vechi pentru lucrări de asfaltare a 11,8 km de drumuri comunale, investiție realizată se pare cu 3-4 ani în urmă.

”Nu știu cum vor ieși din această situație”, a concluzionat Adrian Țuțuianu.

Adaugă un Comentariu

*