Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » La volan, băuţi şi fără permis de conducere

La volan, băuţi şi fără permis de conducere 

Patru bărbaţi s-au  ales cu dosare penale după ce au  fost depistaţi în trafic de poliţişti, fie  sub influenţa băuturilor alcoolice , fie fără a poseda permis de conducere.

– În seara zilei de 31 martie 2012, lucrătorii din cadrul Poliţei Municipiul Moreni l-au depistat pe numitul I.I., de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii I.L.Caragiale, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( OUG 195/2002 R).

– În cursul zilei de 01 aprilie  a.c., lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte – Biroul Rutier, l-au depistat pe numitul M.I., de 35 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce conducea pe strada „Şoseaua Găeşti” din municipiu, un autoturism, fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Faţă de numitul I.C., poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice  şi conducere fără permis ( art.  86 alin. 1 şi art.87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

– Totodată, în noaptea de 31/01 aprilie 2012, lucrătorii Poliţiei Oraşului Titu l-au depistat pe numitul D.I., de 26 de ani, din oraşul Răcari, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiind condus la Secţia Primiri Urgenţe Titu, acesta a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art 87, alin. 5 din OUG 195/2002 R.

– În ziua de 01 aprilie 2012, lucrătorii din cadrul Serviciului Rutier, ce acţionau pe raza localităţii Văcăreşti pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere l-au depistat pe numitul C.I., de 23 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( OUG 195/2002 R).

Sursa: IPJ Dâmboviţa

Adaugă un Comentariu

*