Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » LACRIMI: Dumnezeu să-l odihnească-n pace pe pompierul omorât de un şofer nesăbuit!

LACRIMI: Dumnezeu să-l odihnească-n pace pe pompierul omorât de un şofer nesăbuit! 

buleandra adrian catalin

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa este în doliu! Un camarad de nădejde, un om cu suflet mare şi bun, un profesionist desăvârşit, un exemplu de omenie şi conduită, plutonierul major Adrian Cătălin Buleandră a plecat la ceruri mult pre devreme, la numai 46 de ani, din cauza unui şofer nesăbuit.

Pompierul s-a stins din viaţă în urma unui accident rutier petrecut în comuna natală Valea Lungă. Adrian Cătălin Buleandră mergea împreună cu soţia sa către căminul cultural, unde urmau să participe la un botez. Au fost loviţi în plin de o maşină condusă de un şofer care s-a urcat băut la volan. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru militarul care a salvat multe vieţi în timpul misiunilor la care a participat în cei 27 de ani de activitate la Detaşamentul de Pompieri Moreni.

La trecerea în neființă, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost un bun coleg şi prieten, plt. maj. Adrian Cătălin Buleandră. Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică! Rămas bun, drag camarad, vei rămâne mereu în sufletele noastre!

Adaugă un Comentariu

*