Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » LANSARE: Paul Briceag, primul candidat oficial pentru Primăria Târgovişte

LANSARE: Paul Briceag, primul candidat oficial pentru Primăria Târgovişte 

paul briceag

Mişcarea Populară, exceptând PSD, care va merge în alegeri cu primarul interimar Cristian Stan, este prima formaţiune politică din judeţul Dâmboviţa care şi-a anunţat oficial candidatul pentru postul de primar al municipiului Târgovişte. În lupta electorală, va intra Paul Briceag, fost membru PDL şi fost viceprimar al Târgoviştei pe vremea când în fruntea administraţiei se afla Gabriel Boriga.

Lupta va fi deosebit de dură, iar dacă alegerile se vor desfăşura doar într-un singur tur de scrutin îi va fi imposibil lui Briceag să câştige postul de primar în municipiul reşedinţă de judeţ. Asta, dacă nu cumva alte formaţiuni politice, după cum s-a exprimat Adrian Rădulescu – vicepreşedinte MP, vor alege să-l sprijine electoral pe candidatul Mişcării Populare, fapt improbabil dacă vom avea un singur tur de scrutin.

Paul Briceag, ca orice candidat, nu a scos în faţă armele tari, nu şi-a deconspirat înainte de începerea campaniei electorale proiectele cu care vrea să-i convingă pe alegători. A precizat că va duce o campanie electorală curată, fără atacuri la contracandidaţi. A recunoscut însă că în Primăria Târgovişte sunt şi lucruri care trebuie schimbate, dar şi destule care merg foarte bine.

Obiectivul său principal este acela de a colabora cu directorii din Primărie, de a discuta cu ei planurile de dezvoltare ale Executivului.

„La întocmirea bugetului pentru direcţiile respective, foarte mulţi directori se cam trezesc în faţa faptului împlinit. Nu se poartă discuţii prealabile pe planul lor de management, pe investiţiile pe care vor să le facă în viitor. Consider că acest lucru nu este în regulă”, a spus Paul Briceag.

Mişcarea Populară va organiza în luna aprilie, la Târgovişte, cu participarea preşedintelui partidului – Traian Băsescu, un miting de lansare a candidaţilor pe care-i va arunca în lupta electorală de la începutul lunii iunie.

Adaugă un Comentariu

*