Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 15, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » LEGE: Termenul pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu, amânat până-n septembrie!

LEGE: Termenul pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu, amânat până-n septembrie! 

hardton colectiv

Termenul pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu a fost încă o dată prorogat, respectiv până la data de 30 septembrie 2017. Asta în condițiile în care termenul inițial a fost 31 decembrie 2016, apoi 30 iunie 2017. Parlamentarii au motivat că astfel vin în sprijinul celor care vor să intre în legalitate, dar au depus cu întârziere, din diferite motive, documentația necesară autorizării.

Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a elaborat o platformă on-line, sub forma unui ghid practic, prin intermediul căreia persoanele interesate pot verifica necesitatea obținerii actelor administrative, respectiv documentele necesare pentru eliberarea acestora.

Potrivit legii, obligaţia obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu revine beneficiarului investiţiei ori persoanei fizice sau juridice care finanţează şi realizează investiţii noi sau intervenţii la construcţiile existente.

Adaugă un Comentariu

*