Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » LEGEA UCIDERII MAIDANEZILOR, ATACATĂ LA CURTEA CONSTITUŢIONALĂ Masacrul trebuie oprit cel puţin până se pronunţă judecătorii

LEGEA UCIDERII MAIDANEZILOR, ATACATĂ LA CURTEA CONSTITUŢIONALĂ Masacrul trebuie oprit cel puţin până se pronunţă judecătorii 

caini maidanezi

Fostul senator Marius Marinescu, actual Președinte al Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, va ataca la Curtea Constituțională a României legea care permite eutanasierea câinilor fără stăpân nerevendicați în 14 zile lucrătoare. Informația ne-a fost confirmată de avocata Paula Iacob, care a depus eforturi împreună cu Marinescu pentru strângerea semnăturilor necesare.

“Am reușit! Cu ajutorul lui Dumnezeu. Au fost niște zile grele, obositoare, dl. Marinescu de-abia mai poate sta în picioare”, a declarat avocata Paula Iacob pentru DeCe News.

Pentru ca o lege să fie atacată la CCR e nevoie se semnăturile a 25 se senatori sau a 50 de membri ai Camerei Deputaților. Marinescu și Iacob au obținut sprijinul senatorilor.

Dna. Iacob a subliniat că a avut o misiune foarte grea printre parlamentarii români. “Unii, din cauza obligațiilor de partid, au uitat că sunt și oameni”, ne-a spus ea.

Legea care permite eutanasierea maidanezilor neadoptați sau nerevendicați în 14 zile lucrătoare de când ajung în adăposturi a fost aprobată, marți, de Camera Deputaților, forul decizional pentru acest proiect. Acesta fost adoptat cu 266 de voturi “pentru”, 23 de voturi “împotrivă” şi 20 de abţineri.

Marius Marinescu a anunțat imediat după adoptarea legii în Camera Deputaților, că va face tot ce-i stă în putință pentru a opri punerea în aplicare a acesteia.

“În mod cert vom contesta acest articol la CCR pentru că nu este constituţională. Vom ataca această lege criminală, dacă va fi votată de plenul Parlamentului”, spunea fostul senator.

Răspuns la LEGEA UCIDERII MAIDANEZILOR, ATACATĂ LA CURTEA CONSTITUŢIONALĂ Masacrul trebuie oprit cel puţin până se pronunţă judecătorii

  1. Fara Maidanezi Romania

    Observ in titlul articolului ‘masacru trebuie oprit” !!! Eutanasierea maidanezilor NU este nici un masacru si este doar un lucru normal care se practica in toate tarile civilizate . Titlul corect ar fi opriti masacru haitelor de maidanezi asupra copiilor nevinovati .

     

Adaugă un Comentariu

*