Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Leonardo Badea, mai des prin America decât în Dâmboviţa!

Leonardo Badea, mai des prin America decât în Dâmboviţa! 

Leonardo Badea, în stânga

Fostul deputat PSD de Dâmboviţa Leonardo Badea a dispărut brusc de pe scena politică, odată cu numirea sa în funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Fiscală.

Funcţia îi asigură vizibilitate, în special în afara ţării, şi confort financiar. Conform datelor aruncate pe piaţă, Badea ar câştiga circa 14.000 de euro lunar.

Într-adevăr, postul de preşedinte ASF implică multă responabilitate şi deplasări nenumărate în afara ţării, în special peste Atlantic.

Chiar în aceste zile, fostul demnitar dâmboviţean întreprinde se pare o vizită de lucru în Statele Unite, unde are întâlniri cu diferiţi congresmeni şi cu reprezentanţi ai unor foruri economice.

Totuşi, ar trebui să mai vină şi prin judeţ, să le mai vorbească şi celor care l-au votat şi susţinut cu ce se ocupă şi cum contribuie, din funcţia pe care o deţine, la binele României. Aşteptăm!

Răspuns la Leonardo Badea, mai des prin America decât în Dâmboviţa!

  1. tass

    domnule.la asf este numit politic nu ales.cei care au fost inaintea lui badea sefi la asf au avut salariul mai mic?sau e cancan fiindca asta este psd.ist si gata.cu ce ma incalzeste pe mine ca vine badea in judet?daca vine gilia sau alti parlamentari si nu fac mai nimic e frectia aia la piciorul de lemn.

     

Adaugă un Comentariu

*