Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ANCHETĂ » LIBER LA BĂTAIE ÎN ZIUA DE VOTARE! Procurorii au dat soluție de neîncepere a urmăririi penale în scandalul de la Mogoșani. VEZI VIDEO!

LIBER LA BĂTAIE ÎN ZIUA DE VOTARE! Procurorii au dat soluție de neîncepere a urmăririi penale în scandalul de la Mogoșani. VEZI VIDEO! 

scandal mogosani 1

Povestea pe care o prezentăm astăzi a început pe 10 iunie 2012, ziua când românii și-au ales primarii! Tensiune, bucurie, tristețe, nervi! Acestea sunt de obicei ingredientele într-o zi de votare. Numai că la Mogoșani s-au depășit toate normele de bun simț.

Marin George Cătălin din satul Meri este fiu de preot. Ca orice alegător, a avut și el o opțiune politică. Așa că, atât cât a putut, și-a sprijinit candidatul favorit. Evident, opinia sa nu a fost privită democratic de toți jucătorii politici de la Mogoșani. Unul dintre cei porniți împotriva tânărului Cătălin a fost preotul din satul Zăvoiu. S-a ajuns la un scandal în toată regula.

De față la tot acest scandal au fost mai mulți cetățeni din comuna Mogoșani. Fiecare a spus ce a văzut.

VEZI VIDEO

După un an de zile de la incident, procurorii au dat o soluție în acest caz. O soluție de neîncepere a urmării penale. Cu alte cuvinte, scandalurile din perioada alegerilor au căpătat suport legal, adică sunt trecute cu vederea!

Rezoluția procurorilor a uimit pe toată lumea. Nimeni nu vroia să-l vadă pe preot în pușcărie, dar chiar așa să nu primească nimic măcar o amendă sau un amărât de avertisment pentru comportamentul său din ziua de alegeri e prea de tot.

La Mogoșani oamenii sunt sceptici. Sunt convinși că preotul va scăpa basma curată, indiferent de demersurile pe care le va întreprinde tânărul Cătălin.

Evident, am dorit să discutăm și cu preotul incriminat. Ne-am dus de două ori la poarta casei sale, însă fără succes.

Adaugă un Comentariu

*