Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » LIBERALI, UNIŢI-VĂ! Deputatul Gabriel Plăiaşu le cere colegilor să apere identitatea partidului

LIBERALI, UNIŢI-VĂ! Deputatul Gabriel Plăiaşu le cere colegilor să apere identitatea partidului 

plaiasu ok

Aflând că primarul comunei Pietrari, Cornel Coman, a fost atacat de proprii colegi de partid, la o reuniune USL, încă deputatul PNL Gabriel Plăiaşu a luat poziţie şi le-a transmis liberalilor dâmboviţeni o scrisoare-apel. Plăiaşu i-a criticat curajos pe Mihai Volintiru – preşedintele interimar al PNL Dâmboviţa şi pe Vasile Horga – cel care i-a suflat la mustaţă candidatura pentru deputăţie.

“Vă declar public dezamăgirea mea pentru atitudinea celui care este liderul politic al PNL Dâmboviţa şi a unui candidat PNL pe listele USL pentru alegerile parlamentare.

Astă seară s-au hotărât să fie bărbaţi şi în spaţiu public, în faţa aliaţilor din USL au «comis» aprecieri la adresa primarului PNL din comuna Pietrari, Cornel Coman.

Vreau pe această cale să declar deplina mea solidaritate cu Cornel Coman pe care îl consider prietenul meu. Este inadmisibil ca, din neputinţă, să-l jignesti în public afirmând despre Cornel că nu este LIBERAL!

Rezultatele lui electorale şi aderenţa la PNL în momentele grele îl recomandă drept un om corect si onest.

Îi rog pe toţi aceia care cred în PNL să apere identitatea şi profilul acestei organizaţii.

Pe principiul «apa trece, pietrele rămân» vom trăi împreună vremuri mai bune.

Atunci când un personaj a stat prea mult în cimiliturile lui Vadim Tudor si a avut abonament la România Mare vine şi contestă adeziunea liberala a unui om precum Cornel Coman, avem motive de indignare! Consider că cel care atacă trebuie să-şi facă un stagiu prin biblioteca, studiind pe Djuvara, Zeletin sau Stoenescu. Nu ar fi rea nici o reculegere pe la FLORICA pentru ca acolo se simte cel mai bine spiritul liberal!

În final, mă declar deplin solidar cu primarul Cornel Coman, un om corect şi dedicat.

Îi provoc public pe carcotaşi, pe neputincioşi, la o dezbatere publică. EU cu EI. Stau singur în fata lor. Ei băieţi instruiţi de la Capitală, eu născut şi crescut în Dâmboviţa. Să vorbim despre PNL… şi atât!”, le-a scris Gabriel Plaiaşu colegilor.

Adaugă un Comentariu

*