Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Liberalii se joacă de-a politica

Liberalii se joacă de-a politica 

ion obagilaMarii perdanţi ai acestor alegeri, liberalii, în loc să termine în linişte procedura de lins răni, apoi să se gândească la paşii ce trebuie urmaţi pentru a readuce la suprafaţă partidul Brătienilor, clocesc la prostii.

Prima ar fi instalarea la conducerea provizorie a partidului a lui madam Turcan, imberbă, zglobie, naivă şi încă necoaptă în ale politicii adevărate. În rest, musteşte! A urmat o altă gogomănie care demonstrează că sunt slabi şi vor cu totdinadinsul să se facă de ruşine. Au cerut invalidarea mandatului de parlamentar a lui Liviu Dragnea. E ca şi cum ai cere Oceanului Pacific să nu mai facă valuri, că se udă doamna Turcan pe botine!

Nu cred că astea sunt rosturile politicii, să o ţii una şi bună cu otrava după PSD. Ai pierdut, este clar, undeva există scăpări, gafe, lipsuri, criză de lideri, de mesaj, de program, de toleranţă. Ar fi momentul, stimaţi liberali, să vă luaţi în serios rolul de partid de opoziţie. Să vă pregătiţi de monitorizare a formaţiunii aflate acum la putere şi să-i sancţionaţi eventualele derapaje.

Pare de-a dreptul penibil să vezi un şoricel cum înjură un elefant pentru că a ocupat întreaga cameră şi el, mititelul, nu mai are loc. La noi, se întâmplă! Culmea acestui demers aiuritor de a fi invalidat mandatul şefului partidului câştigător, s-au mai alăturat şi reprezentanţii partidului care nu spune încă nimic, USR. Mare chiţăială pe scena politică românească!

Ion Obăgilă

Adaugă un Comentariu

*