Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » LICEENII PASIONAȚI DE ECONOMIE POT CÂȘTIGA BANI ȘI EXCURSII ÎN STRĂINĂTATE! Astăzi a debutat concursul Economy Works

LICEENII PASIONAȚI DE ECONOMIE POT CÂȘTIGA BANI ȘI EXCURSII ÎN STRĂINĂTATE! Astăzi a debutat concursul Economy Works 

logo-Centrul_Rothbard

Societatea pentru Libertate Individuală (SoLib) organizează, pentru al treilea an consecutiv, concursul național Economy Works. Concursul se adresează elevilor de liceu pasionați de economie, care își pot folosi cunoștințele pentru a câștiga premii în bani, excursii la școli de vară în Germania și Statele Unite, dar și o bursă integrală de studiu în cadrul Universității Româno-Americană.

Economy Works este un concurs destinat elevilor de liceu și face parte dintr-o campanie de e-learning menită să prezintă elevilor noţiuni de bază de economie şi economie politică și să-i ajute să înţeleagă mai bine mecanismele unei pieţe şi societăţi libere. În cadrul acestui proiect a început dezvoltarea unei baze cuprinzătoare de texte, videoclipuri, benzi desenate şi materiale audio care tratează subiecte economice diverse.

Peste 400 de elevi au participat la edițiile anterioare ale concursului Economy Work, iar organizatorii anticipează un număr mare de concurenți și pentru acest an.

Concursul se va desfășura în perioada 1 aprilie – 26 mai 2013. Valoarea totală a premiilor pentru această ediție se ridică la peste 3.000 de euro.

Adaugă un Comentariu

*