Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » LICEUL NICOLAE MIHĂESCU, TOT FĂRĂ CĂLDURĂ! Abia se organizează licitația pentru cumpărarea centralei

LICEUL NICOLAE MIHĂESCU, TOT FĂRĂ CĂLDURĂ! Abia se organizează licitația pentru cumpărarea centralei 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În ședința extraordinară de astăzi, 15 ianuarie 2015, consilierii locali târgovișteni au aprobat noi indictori tehnici pentru unele dintre instituțiile de învățământ unde se execută lucrări la rețeaua de încălzire. Practic, proiectele inițiale au fost suplimentate cu diferite sume de bani pentru realizarea alimentării cu gaze naturale, cheltuieli care nu au fost prevăzute întrucât nu a exitat la acel moment soluția tehnică din partea Distrigaz.

Administrația târgovișteană s-a ținut de promisiunea făcută la începutul acestui an, cum că vor fi definitivate rețelele de încălzire până cel târziu 17 ianuarie, cu o singură excepție: grup școlar Construcții Montaj Nicolae Mihăescu, unde situația este ceva mai complicată.

Instalațiile interioare sunt executate, însă abia astăzi aleșii locali au aprobat modificarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici în vederea achiziționării centralei termice, astfel că urmează să se organizeze licitație publică.

Adaugă un Comentariu

*