Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 25, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » LIDER PNL: Liviu Dragnea în cămaşă populară, demagogie şi populism ieftin!

LIDER PNL: Liviu Dragnea în cămaşă populară, demagogie şi populism ieftin! 

Marius Caraveţeanu - preşedinte PNL Dâmboviţa

Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa, nu a trecut cu vederea apariţia şefului PSD Liviu Dragnea, la Şcoala de Vară a femeilor social-democrate desfăşurată zilele trecute în staţiunea Mamaia. Liderul liberal consideră că Dragnea s-a dat în spectacol într-o staţiune de lux, a dat dovadă de demogagie şi populism ieftin prin prezentarea sa în faţa damelor din PSD înţolit în straie populare.

„L-am văzut de curând pe Liviu Dragnea îmbrăcat într-o cămaşă tradiţional românească. Să nu credeţi că înaltul demnitar, şeful Camerei Deputaţilor, stăpânul suprem al PSD, era la vreo întâlnire cu românii obidiţi, încovoioaţi de muncă şi de probleme de pe cine ştie ce coclauri ai ţării. Nu. Liviu Dragnea se afişa în straiele populare la o întâlnire a femeilor PSD-iste desfăşurată la Mamaia, în cea mai exclusivistă staţiune de pe litoralul românesc. Câtă demagogie, câtă prefecătorie în aceşti oameni care au uitat că sunt vremelnic la cârma României!

Culmea, ca să fie tacâmul manipulării complet, Dragnea a primit în dar un tulnic, cică să cânte dacă are nevoie de ajutor, să le cheme pe vaşnicele PSD-iste la luptă, eventual, să-l apere de procurori! Mai bine ar sufla în instrument să ne anunţe ce minuni guvernamentale mai pregăteşte. Cât ne mai minte! Să sune pentru a ne spune ce «bucurii» ne mai aşteaptă în următoarele luni. Cât din programul de guvernare, pe care l-au tot cântat în campania electorală pe toate uliţele ţării, mai este valabil. Populismele astea ieftine, copiate de la răposatul Ceauşescu, nu mai prind”, a scris Marius Caraveţeanu pe pagina sa de Facebook!

Adaugă un Comentariu

*