Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 3, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » LIDER PNL: Se urmăreşte debarcarea forţată a procurorului şef DNA!

LIDER PNL: Se urmăreşte debarcarea forţată a procurorului şef DNA! 

marius caraveteanu k

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu, consideră că raportul în baza căruia ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a solicitat revocarea din funcţie a procurorului şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost neconcludent, construit prost, fără argumente de substanţă.

Liderul PNL nu se declară simpatizant al Laurei Codruţa Kovesi şi nici al DNA, dar nu poate fi de acord cu un raport care a primit aviz negativ chiar şi din partea Consiliului Superior al Magistraturii. Crede Caraveţeanu că se vrea, de fapt, o debarcare forţată a conducătorului DNA.

„Dacă motivarea era solidă şi pe argumente, părerea mea ar fi fost alta. Departe de mine gândul că DNA este o instituţie unde nu se mai fac şi greşeli. Niciodată nu am fost de acord cu tele-justiţia, cu plimbarea presupuşilor vinovaţi, legaţi la mâini cu cătuşe, prin faţa camerelor de luat vederi. Şi mai sunt şi alte greşeli pe care eu le-am identificat din postura de simplu cetăţean. Dar, de aici şi până la a fi de acord cu raportul ministrului Toader, este cale lungă”, a precizat Marius Caraveţeanu.

Adaugă un Comentariu

*