Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » LIGA A 3-A, SERIA A 6-A: “Norocoșii” au câștigat în prelungirile prelungirilor

LIGA A 3-A, SERIA A 6-A: “Norocoșii” au câștigat în prelungirile prelungirilor 

Foto: tmpress.ro

În ultima etapă a turului din play-off (locurile 1-6), un meci a fost câștigat de gazde, iar celălalt de oaspeți, cu același scor, 2-1.Lideul Chindia Târgoviște a luat trei puncte fără joc, la masa verde, cu CSM Câmpina care s-a retras din competiție după sezonul regulat.

Pe “sinteticul” de la Bradu, aspiranta Furtuna Poiana Câmpina, s-a chinuit rău de tot ca să se bucure de laurii unui rezultat bun în meciul cu echipa locală, Atletic.Gazdele au deschis scorul prin Cârstea(59).Barbu a egalat în min 82, iar Chipirliu a marcat golul izbăvitor în al 5-lea minut al prelungirilor. Cu această izbândă, obținută cu multă chinuială, „Norocoșii” rămân în continuare în cărțile promovării. Sunt la trei puncte în spatele Chindiei cu care va juca acasă în a doua etapă a returului.

Pe tăpșanul zonei play-off, din C6, CSM Argeș Pitești și-a adus aminte cum este gustul victoriei și a dobândit, greu, cu 2-1, pe FC Zagon. Au marcat: Mitra (11), A.David (85), respectiv Pântea(52).

Păcat că în Trivale fotbalul se veștejește. S-a uitat ca FC Argeș a câștigat de două ori titlul de campioană națională (în 1972 și 1979), s-a uitat că pe dreptunghiul verde al stadionul din “orașul lalelelor” a evoluat Nicolae Dobrin și că această echipă a fost antrenată de profesorul Florin Halagian.

Fotbalul din Pitești moare cu zile. Dezastru pândește după ușă.
În zona play-out (locurile 7-12) se joacă fară pariu. Contează doar palmaresul. Nu retrogradează nimeni. Competiția e modestă, uneori vicioasă. Este condusă strâmb și ineficace.

Pe stadionul Orășenesc din Titu, Urban și Conpet Ploiești au terminat la egalitate, 1-1 (T. Calofir – 80 şi C. Munteanu 67 – din penalty). Jocul a fost modest, cu jucători moi și plictisiți.

În micuța așezare Păpăuți (județul Covasna), FCM Târgoviște și-a așezat jocul calm și a primit recompensa: o victorie cu 2-0. Succesul s-a datorat cu precădere autorilor celor două goluri: Cernea (25) și Popa (70). Ultimul este la al noulea gol stagionar.

Avântul Reghin a stat.

Etapa următoare (prima a returului), propune derby-ul FC Zagon-Chindia Târgoviște. Ca să-și mențină șansele intacte, ”Lăncierii” târgovișteni sunt condamnați să câștige. O pot face. Apoi îi așteaptă un meci determinant „care pe care” cu marea rivală Fortuna Poiana Câmpina, pe terenul acesteia.

A consemnat,
Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*