Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » LIVE TEXT: Cine este individul care a împuşcat cu sânge rece doi bărbaţi lângă Târgovişte

LIVE TEXT: Cine este individul care a împuşcat cu sânge rece doi bărbaţi lângă Târgovişte 

Sursa foto: Adevărul

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Mihai Dincă, şi inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, comisarul şef Danil Zepişi, susţin o conferinţă de presă şi vor oferi detalii privind acţiunea de prindere a individului care a împuşcat, joia trecută, doi bărbaţi pe un câmp din zona Nisipuri. Suspectul se numeşte Marin Gheorghe, din Târgovişte, are 58 de ani, locuieşte în Micro 11, este mecanic auto şi deţine se pare un service la Nisipuri.

Acesta a tras câte două focuri de armă asupra fiecărei victime. Gheorghe Ifrim (49 ani), consilier în comuna Răzvad, a fost executat în cap şi în abdomen, iar angajatul său, Ion Neagu (40 ani), în abdomen. Cadavrul acestuia a fost găsit la aproximativ 100 de metri distanţă de cel al şefului său, semn că ar fi încercat să scape de agresor, fugind. Criminalul a folosit o armă cu cartuşe cu alice de calibru mic.

bty

Mihai Dincă: Suspectul era la braconaj. A intrat în conflict spontan cu victimele. Nu şi-a recunoscut fapta până acum. A fost inclus în cercul de suspecţi încă de vineri, 27 octombrie, alături de alte 10 persoane.

„Neconcordanţele în anumite declaraţii ne-au dus să restrângem cercul de suspecţi în jurul lui. Cazierul este curat. Am introdus în cerul de suspecţi persoanele despre care am strâns date că braconau în zonă. Suspectul afirmă că nu-l cunoştea pe domnul Ifrim”.

Danil Zepişi: Suspectul nu a opus rezistenţă. A fost ridicat de acasă de o poliţistă. Locuia singur. Au fost audiate peste 200 de persoane şi prelevate probe biologice de la peste 250 de persoane.

Gheorghe Mihai  nu şi-a recunoscut momentan fapta

Gheorghe Marin nu şi-a recunoscut momentan fapta

Adaugă un Comentariu

*