Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » ANCHETĂ » LIVIU DRAGNEA LUAT ÎN VIZOR DE DNA! Se dorește debarcarea acestuia din Guvern?

LIVIU DRAGNEA LUAT ÎN VIZOR DE DNA! Se dorește debarcarea acestuia din Guvern? 

dragnea

De ce a devenit indezirabil Liviu Dragnea pentru anumite cercuri politice care controleaza DNA nu stim, insa detinem informatii ca procurori ai DNA au facut presiuni asupra mai multor persoane pe care le-au incoltit cu dosare penale deschise peste noapte pe pretinse “indicii temeinice”, pentru ca acestea sa dea declaratii ca ar fi comis faptele in folosul lui Liviu Dragnea.

Totul in scopul deschiderii unui dosar penal pe numele lui Liviu Dragnea, cu efect final: debarcarea acestuia din Guvernul Romaniei.

Una dintre persoanele asupra carora avem informatii ca s-au exercitat presiuni in scopul determinarii unor declaratii care sa-l agate pe Liviu Dragnea intr-un dosar penal este fostul secretar de stat de la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Raducu Valentin Preda, care a fost debarcat subit din functie dupa ce DNA, in data de 19 februarie 2013 l-a ridicat abuziv din plina strada, la orele 10.30, chiar din fata ministerului, pe motiv ca ar fi complice la sustragerea de documente secrete de stat si detinator de asemenea documente secrete. Probe in acest sens? Din ce stim niciuna in intelesul legii penale, insa “suficiente” pentru modul de lucru al DNA din ultimii ani, care a ajuns sa inculpe oameni pe simple declaratii ale altora.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

Adaugă un Comentariu

*