Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » LOCUINŢĂ: Alegerea constructorului şi ce informaţii trebuie să-ţi furnizeze!

LOCUINŢĂ: Alegerea constructorului şi ce informaţii trebuie să-ţi furnizeze! 

proiect casa 1

Încă de la bun început, trebuie să fii bine informat cu privire la tot ce implică ridicarea unei case. Pe cât pare de simplă o astfel de operaţiune, pe atât de complicată este aceasta în realitate. Trebuie să fii o persoană foarte organizată şi în cunoştinţă de cauză pentru a finaliza totul – începând de la proiect şi până la acoperirea locuinţei – în cele mai bune condiţii şi fără prea multe bătăi de cap.

De ce spun asta? Ca să fii pregătit pentru ceea ce urmează. Atunci când nu eşti deplin conştient de ceea ce vrei, s-ar putea ca firma cu care decizi să colaborezi să simtă nesiguranţa ta şi să profite de acest lucru. E de preferat să amâni totul dacă ajungi la concluzia că nu eşti deloc pregătit pentru un astfel de pas. Nu vreau să te descurajez, de aceea mai departe găseşti câteva detalii cu privire la aspectele de urmărit în alegerea constructorului, care sunt în fapt responsabilităţtile acestuia. Vei fi astfel în măsură să discuţi preţul cu reprezentantul societăţii alese fără vreun impediment.

Sfaturi pentru ridicarea unei locuinţe potrivite

Indiferent daca decizia ta vizează o locuinţă simplă, una complexă cu etaj sau dacă eşti interesat de proiecte case duplex, iată în ce situaţii trebuie să primesti ajutor de la proiectant, ce ar trebui să îţi asigure constructorul, în funcţie de pachetul de ofertă pe care îl alegi.

• Proiect optimizat si detaliat din toate punctele de vedere
Atunci cand doresti sa comanzi un proiect de casa, te intereseaza ca viitoarea lucrare sa includa autorizatie pentru toate lucrarile – rezistenta, arhitectura, instalatii. Daca gasesti un constructor care sa iti ofere consultanta si asistenta tehnica pe santier cat proiectul va fi in desfasurare, ai gasit rezolvarea ideala. Gasesti proiectanti care le ofera la servicii suplimentare si nu percep costuri pentru acestea. Intra pe smarthomeconcept.ro ca sa afli mai multe despre asta, precum si despre cum poti sa obtii gratuit avizele si autorizatia de construire, desigur, in functie de locatie.

Pentru a avea siguranta deplina ca alegerea facuta este si cea mai potrivita, poti avea in vedere si o a doua opinie cu privire la pretul si durata estimata a constructiei. Aceasta evaluare iti va oferi garantia ca deciziile pe care le-ai luat pana in momentul respectiv sunt si cele mai potrivite.

• Deviz detaliat al lucrării şi planul de execuţie
Tu esti cel care plateste, deci e in regula sa soliciti tot felul de dovezi si informatii cu privire la proiectul ce urmeaza a fi derulat. Poti cere asadar un deviz detaliat cu privire la lucrare, precum si un plan de executie. In general pe acestea trebuie sa fie notate toate cele ce se vor folosi in proiect, deci vei sti care sunt costurile estimate ale lucrarii. Pentru a sti in cat timp se va finaliza lucrarea totala, planul de executie ar trebui sa includa informatii despre durata fiecarei operatiuni.

În mare, acesta este un bun punct de plecare pentru tine. Desigur, intreaga operatiune cuprinde si alte date complexe, asupra carora trebuie sa te informezi de asemenea. Intra pe smarthomeconccept.ro pentru a afla tot ce te intereseaza cu privire la acest subiect.

Adaugă un Comentariu

*