Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 24, 2018
Sunteți Aici Home » SOCIAL » FETIȚA-MINUNE A TÂRGOVIȘTEI ÎȘI ÎNVAȚĂ SEMENII SĂ SE PREȚUIASCĂ AȘA CUM SUNT! Lorelai i-a trimis o scrisoare lui Stefen Hawking

FETIȚA-MINUNE A TÂRGOVIȘTEI ÎȘI ÎNVAȚĂ SEMENII SĂ SE PREȚUIASCĂ AȘA CUM SUNT! Lorelai i-a trimis o scrisoare lui Stefen Hawking 

alberta lorelai

„Domnule Stephen! Ma  numesc  Alberta, alias Lorelei, din Romania, Targoviste. Acesta este un orasel istoric, fosta cetate de scaun a tarii, cunoscuta ca «Cetatea celor 33 de voievozi».  Aici m-am nascut, locuiesc si ma formez.

Am 10 ani si jumatate, sunt eleva in clasa a III-a, iubesc muzica, poezia, pictura, dar sunt preocupata de creatii. Astfel, am obtinut peste 35 de premii la diferite concursuri si simpozioane .

Am uitat sa va precizez ca sunt un copil special. Am venit pe lume fara membrele superioare si fara femurul de la membrele inferioare, dar nu-mi fac probleme, sunt o luptatoare! Asta nu m-a impiedicat ca pe 29 martie 2013 sa-mi lansez prima mea carte «Zambet de inger» – cu povesti si poezii.

Lansarea a fost un succes, mai ales ca alaturi de mine a fost mama, dar mai ales colegii de clasa care mi-au dat curaj si care m-au determinat sa-mi stapanesc emotiile ce ma copleseau. Atatea televiziuni, presa, oameni cunoscuti, oameni necunoscuti…

Acum scriu la urmatoarea carte si va marturisesc ca unul din motivele pentru care scriu «Crestinarea lui Dracula in cetate» a fost dorinta de a va demonstra d-voastra si celorlalti ca religia este o mare filozofie indispensabila vietii. Daca eu, personal, iau nasterea mea ca pe o stare de fapt si ma pretuiesc asa cum sunt, pentru d-voastra a fost mult mai greu.

Stiu ca pana la 21 de ani ati fost sanatos si de atunci duceti o lupta teribila cu o boala rara. Cunosc aceasta durere pe care-o traiti minut de minut, dar noi suntem persoane speciale si va asigur ca suntem iubiti de Dumnezeu!

Simt ca eu am o relatie speciala cu ingerul meu si mi-as dori sa primiti si d-voastra aceasta iubire divina.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

Adaugă un Comentariu

*