Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » LOVITURĂ: Klaus Iohannis n-a desemnat-o premier pe fina lui Dragnea!

LOVITURĂ: Klaus Iohannis n-a desemnat-o premier pe fina lui Dragnea! 

sevil-iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a amânat desemnarea premierului pentru după Crăciun. A mai anunţat şeful statului că a avut două propuneri în acest sens: Sevil Shhaideh, din partea PSD şi ALDE, şi Eugen Tomac, din partea PMP. A precizat Klaus Iohannis că urmează să poarte discuţii cu coaliţia abia constituiotă, formată din PSD, ALDE şi UDMR.

CITEŞTE ŞI: Dragnea şi-a propus fina de cununie premier

Imediat, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au ieşit în conferinţă de presă şi au anunţat că nu se pune problema suspendării preşedintelui Iohannis, după decizia luată. Momentan, sunt dispuşi liderii PSD şi ALDE să aştepte până după Crăciun.

„Am luat notă de anunţul preşedintelui. Îmi pare rău. Am înţeles că doreşte mai multe discuţii. Fiecare cu ritmul lui. Probabil, vrea să discute mai mult cu doamna Sevil Shhaideh. Pe noi ne interesa ca Guvernul să fie instalat în acest an pentru a avea un buget până la 15 ianuarie. Eram pregătiţi să începem audierea miniştrilor. Atenţionez Guvernul Cioloş că nu mai are atribuţii depline. Este bine să se limiteze la gestionarea treburilor curente. Am oarecare emoţie pentru că nu s-a precizat în ce zi după Crăciun”, a spus Liviu Dragnea – preşedintele PSD.

Între timp, nu doar reprezentanţii Opoziţiei şi ai Bisericii Ortodoxe şi-au arătat nemulţumirea faţă de propunerea de premier făcută de PSD şi ALDE, în persoana doamnei Sevil Shhaideh, de etnie turco-tătară şi de religie musulmană, ci şi românii de rând care au început să se salute, mai în glumă mai în serios, cu „Selamün Aleyküm”, în loc de „Bună ziua”!

Răspuns la LOVITURĂ: Klaus Iohannis n-a desemnat-o premier pe fina lui Dragnea!

  1. moshu49

    să faci o asemenea propunere prin care să-l bagi pe Putin în CSAT este năucitor
    omul ăsta, venit din județul fără librării, ori e prost ori un mare gamblerist
    clar este că după votul dat, poporul pesedist e ageamiu dacă a putut să creadă în sforăiturile naționalist-populiste ale teleormăneanului

     

Adaugă un Comentariu

*