Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » LOVITURĂ: Niciun ban la rectificare pentru primăriile din Dâmboviţa!

LOVITURĂ: Niciun ban la rectificare pentru primăriile din Dâmboviţa! 

consiliul judetean

Am trăit să o vedem şi p’asta! La rectificarea de buget din vară, în urma căreia, de ani şi ani, primăriile primeau bani pentru acoperirea unor nevoi financiare, nu s-au mai acordat fonduri administraţiilor publice locale.

Situaţia este una dramatică, o recunoaşte şi Adrian Ţuţuianu – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Foarte multe primării au solicitat să li se aloce fonduri la rectificarea de buget pentru a depăşi unele situaţii de criză. S-au cerut bani până şi pentru cumpărarea de produse de curăţenie şi mături! Este pentru prima dată, după mai bine de 8 ani, când Guvernul nu alocă fonduri la rectificare pentru UAT-uri.

Şi, colac peste pupăză, şefii judeţului le-au dat primarilor ultimatum să achite sume importante pentru majorarea capitalului social al Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa. De unde or lua edilii banii ăştia, dacă au cerut Guvernului să-i ajute să-şi cumpere mături? Şi ce s-o întâmpla cu Compania de Apă, dacă nu-şi majorează repede capitalul social? Curat-murdar!

Adaugă un Comentariu

*