Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » LUCRĂRI: Primăria Târgovişte a scos la lumină zona „Şerpărie”

LUCRĂRI: Primăria Târgovişte a scos la lumină zona „Şerpărie” 

aleea grivitei 2

Edilii municipiului Târgovişte continuă programul de reabilitare şi modernizare a cartierelor târgoviştene. De câteva zile, au fost definitivate lucrările în zona Aleea Griviţei, din microraionul 9, cunoscută sub denumirea de „Şerpărie”. În acest perimetru, nu se turnase o lopată de ciment, de ani de zile. Au fost asfaltate trotuarele şi străzile, iar spaţiile verzi au fost modernizate în totalitate. Cu alte cuvinte, totul respiră acum a civilizaţie!

„Această zonă a cam fost ocolită de lucrările de refacere a infrastructurii. Am reuşit în acest an să finalizăm investiţia. Este vorba de aproximativ 3.000 de mp de stradă, o parcare şi spaţii verzi. Am făcut eforturi deosebite pentru ca acest cartier să arate decent. Vom continua lucrările de reamenajare cu străzile Luceafărului şi 8 Martie”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

aleea grivitei 1De menţionat că acest program de reabilitare şi modernizare este destinat cartierelor şi perimetrelor care nu au fost prinse în aria de acoperire a Planurilor Integrate de Dezvoltare Urbană, iar fondurile alocate provin din bugetul propriu al Primăriei municipiului Târgovişte.

La solicitarea cititorilor publicaţiei noastre, readucem în atenţia edililor Strada 1 Mai din zona zero a oraşului, lângă piaţa cu acelaşi nume, o străduţă ce măsoară sub 100 de metri care are nevoie urgent să fie asfaltată. În acest sens, oamenii au tot depus solicitări la Primărie de vreo opt ani de zile. Singura lor speranţă în acest moment este ca primarul nou ales să nu-i uite şi să găsească o soluţie să includă şi acest crâmpei de drum în planul investiţional al municipalităţii. Dacă se poate anul acesta, ar fi extraordinar!

strada 1 Mai 3

Adaugă un Comentariu

*