Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » ALEGERI » LUDOVIC ORBAN: „Demisia domnului Ponta este mult prea puţin. Premierul trebuie pedepsit cu închisoarea”

LUDOVIC ORBAN: „Demisia domnului Ponta este mult prea puţin. Premierul trebuie pedepsit cu închisoarea” 

ludovic orban

Deputatul PNL Ludovic Orban – copreşedinte al Organizaţiei Dâmboviţa a declarat astăzi în Parlament, cu prilejul dezbaterii pe tema organizării defectuoase a votului din 16 noiembrie în Diaspora, că premierul Victor POnta ar trebui pedepsit cu închisoarea, pentru modul în care au fost organizate alegerile în străinătate.

„Nu este suficient să plătească doi acari păuni, care au preferat să-și dea demisia, pentru că deciziile care au fost luate de acești miniștri sunt deciziile guvernului condus de Victor Ponta. Pentru mine demisia domnului Ponta este mult prea puțin. Scapă mult prea ușor! Art. 57 din Legea alegerilor prevede că încălcarea dreptului la vot se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani. Domnule Ponta, dați-vă demisia! Domnule Ponta, sunteți o pată pe obrazul României! Sunteți omul care a reușit să ne facă de râs în fața întregii Europe! Plecați, acum!”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul Ponta, prezent în Parlament pentru a da explicaţii cu privire la modul în care au fost organizate alegerile în Diaspora, a spus că se impune schimbarea legislaţiei electorale.

„Fac apel la toate forţele politice care sunt acum în Parlament pentru a începe dialogul. Pentru organizarea alegerilor am plătit preţul politic, şi a fost un preţ meritat”, a precizat Victor Ponta.

Adaugă un Comentariu

*