Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 15, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » LUDOVIC ORBAN: Victor Ponta se face vinovat de săvârşirea infracţiunilor de fals şi uz de fals

LUDOVIC ORBAN: Victor Ponta se face vinovat de săvârşirea infracţiunilor de fals şi uz de fals 

ludovic orban

Deputatul Ludovic Orban – copreşedinte al ACL Dâmboviţa i-a solicitat public preşedintelui Agenţiei Naţionale de Integritate să se autosesizeze în cazul Victor Ponta – Daciana Sârbu, care, spune Orban, şi-au întocmit declaraţiile de avere în fals.

„Mai aştept două zile pentru ca Horia Georgescu să se autosesizeze. În caz contrar, sesizez oficial ANI şi Parchetul să cerceteze eventualele infracţiuni de fals şi uz de fals. În declaraţiile de avere din ultimii 7 ani ale domnului Victor Ponta nu apare şi avarea soţiei sale, Daciana Sârbu. De asemenea, în declaraţiile Dacianei Sârbu nu apare averea lui Victor Ponta.

Este o încălcare gravă a legislaţiei privind incompatibilităţile şi conflictul de interese, o încălcare care poate avea încărcătură de natură penală. Sunt întrunite condiţiile pentru infracţiunea de fals şi uz de fals. Românii au dreptul să vadă care este averea reală a familiei Ponta-Sârbu, faptul că deţin, spre exemplu, şapte case”, a spus Ludovic Orban.

Adaugă un Comentariu

*