Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » LUPTE: Cupa „Drobeta”, un real succes pentru micii sportivi de la CSŞ Târgovişte

LUPTE: Cupa „Drobeta”, un real succes pentru micii sportivi de la CSŞ Târgovişte 

lupta CSS Targoviste

Micuţii sportivi de la CSŞ Târgovişte s-au remarcat din plin la Cupa „Drobeta”, o competiţie de lupte dedicată cadeţilor şi copiilor. La cea de-a 5-a ediţie a concursului, micii luptători antrenaţi de Cornel Cornea şi Georgiana Filip au reuşit să cucerească nu mai puţin de opt medalii. În cadrul turneului găzduit de Sala Sporturilor din Drobeta Turnu Severin, cele mai preţioase medalii au fost obţinute de Maria Cioclea (cat. 43 kg), Diana Vlăsceanu (65 kg), Lucian Popescu (100 kg) – la secţiunea cadeţi şi Simona Ionescu (40 kg) –la secţiunea copii, după ce s-au clasat pe primul loc la întrecerile la care au luat parte.

De asemenea, au revenit acasă cu distincţii de argint, după ce au terminat concursurile pe locul secund: Niculin Ionescu (76 kg – cadeţi) şi Adrian Bârdeş (66 kg – copii). În schimb, după victoriile din finalele mici, Denisa Ionescu (49 kg) şi Mihai Marinescu (69 kg) – ambii cadeţi au intrat în posesia medaliilor de bronz.

Rezultatele foarte bune înregistrate de luptătorii dâmboviţeni la Cupa „Drobeta” l-au împins pe Cornel Cornea să declare că munca depusă de elevii săi în ultima perioadă a început să dea cele mai bune roade.

„Mă bucur foarte mult că aceşti copii au avut parte de rezultate bune la Turnu Severin. Pentru noi înseamnă enorm că am putut câştiga atâtea medalii, după ce au participat aproximativ 200 de sportivi din toată ţara. Acest concurs a fost asemănător unei finale de Campionat Naţional. Cel mai mult mă bucură faptul că, după această întrecere, am arătat din nou că luptele târgoviştene se află într-un real progres, atât la fete, cât şi la băieţi”, a mărturisit antrenorul secţiei de lupte de la CSŞ Târgovişte.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*