Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » LUPTE: Diana Vlăsceanu, o elevă invincibilă! Aur la Naţionalele şcolare

LUPTE: Diana Vlăsceanu, o elevă invincibilă! Aur la Naţionalele şcolare 

Diana Vlăsceanu (dreapta)

Luptătoarea dâmboviţeană Diana Vlăsceanu s-a dovedit invincibilă la Sfântu Gheorghe! Sportiva de la CSŞ Târgovişte a fost de neoprit la Naţionalele de lupte şcolare, la categoria 65 de kilograme. Eleva lui Cornel Cornea a reuşit să termine competiţia pe primul loc al podiumului, după ce a răpus toate adversarele care i-au ieşit în cale. În lupta pentru medalia de aur, dâmboviţeanca a trecut de Mădălina Andrei, de la LPS Botoşani.

Maria Cioclea şi Denisa Ionescu au terminat pe locul 2

În cadrul aceluiaşi concurs, alte două sportive de la CSŞ Târgovişte, Maria Cioclea şi Denisa Ionescu, au intrat în posesia medaliilor de argint. Prima sportivă a reuşit să termine întrecerea pe locul secund la categoria 43 de kilograme, iar a doua la 49 de kilograme. În cele mai importante meciuri de la Sfântu Gheorghe, cele două luptătoare târgoviştene au fost întrecute de Ştefania Priceputu (PLS PT Craiova) şi Denisa Fodor (CNS Cetate Deva).

Tot de la turneul din Covasna, Narcis Popescu a revenit la Târgovişte cu medalia de bronz, obţinută la categoria 100 de kilograme. Pe de altă parte, la această întrecere, Niculin Popescu (76 kg) şi Mihai Marinescu (69 kg) au ratat la mustaţă locul 3, după ce au pierdut meciurile din finalele mici ale celor două categorii.

luptatoare css

Cornea: „Nu-i uşor să obţii patru medalii la Naţionalele şcolare”

Cucerirea a patru medalii la Naţionalele şcolare a adus numeroase motive de bucurie în rândul conducerii tehnice a secţiei de lupte a clubului dâmboviţean.

„Este un lucru foarte bun că am reuşit să avem nu mai puţin de patru reprezentaţi pe podiumul de premiere. Nu-i uşor să cucereşti patru medalii la un campionat atât de greu. Obţinând asemenea rezultate înseamnă că munca noastră făcută zi de zi nu este una în zadar”, ne-a mărturisit Cornel Cornea.

La sfârşitul acestei săptămâni, sportivii de la CSŞ Târgovişte vor participa la Cupa Municipiului Motru de lupte pentru copii.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*