Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » LUPTE: Georgiana Filip-Paic, de la CS Târgovişte, campioană absolută a României!

LUPTE: Georgiana Filip-Paic, de la CS Târgovişte, campioană absolută a României! 

georgiana filip 1

Georgiana Filip–Paic poate fi considerată de pe acum una dintre marile sportive dâmbovițene. Luptătoarea Clubului Sportiv Târgoviște a obținut, la sfârșitul săptămânii trecute, la Reșița, un nou titlu de campioană a României. La ediția din acest an a Naționalelor de lupte pentru seniori, sportiva antrenată de Cornel Cornea a obținut medalia de aur, la categoria 60 de kilograme. Pentru a intra în posesia celei mai prețioase medalii, târgovișteanca a dispus în finală de Laura Gavriliuc, de la CSM Timișoara.

filip pe locul 1

După succesul de la Reșița, Georgiana Filip-Paic a ajuns la cel de-al 12-lea titlu de campioană a României din carieră, dintre care patru au fost înregistrate la nivel de seniori. În urma performanței atinse, dâmbovițencei i-a fost acordată distincția de maestru al luptelor. Mai mult de atât, în 2011, la Dormund, Georgiana Filip-Piac a cucerit medalia de argint la Campionatul European, la categoria 59 de kilograme.

Alte sportive de la CS Târgoviște care au mai urcat pe podium la ediția din acest an a Naționalelor de lupte au mai fost Mihaela Sadoveanu-Panait (argint – cat. 63 kg), Maria Cioclea (bronz – 48 kg) și Diana Vlăsceanu (bronz – 69 kg).

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*