Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 15, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » LUPTE: Maria Cioclea a câștigat Cupa României la lupte pentru cadeți

LUPTE: Maria Cioclea a câștigat Cupa României la lupte pentru cadeți 

maria-cioclea-2

Dâmbovițeanca Maria Cioclea demonstrat în această după-amiază, în Sala Sporturilor din Târgoviște, de ce este regina Europei la lupte pentru cadeți. Sportiva de la CSȘ Târgoviște și-a respectat din plin statutul de mare campioană și a devenit, acasă, câștigătoarea Cupei României, la categoria 49 de kilograme.

Luptătoarea antrenată de Cornel Cornea ți-a adjudecat trofeul pus în joc, la capătul unui parcurs excelent în fața propriilor fani. După victoriile consecutive până în semifinale, în ultimul act, Cioclea a dat de pământ cu Veronica Dorcu, de la CA Roman, învingând-o cu un categoric 10-0. Imediat, după ce a răpus-o pe sportiva moldoveancă, campioana Europei a cules numeroase aplauze din partea tuturor sportivilor și a puținilor spectatori aflați în Polivalenta târgovișteană.

maria-cioclea-1

Tot în această seară, Diana Vlăsceanu (CSȘ Târgoviște) păstrează și ea șanse mari de a urca pe podiumul de premiere, la categoria 72 de kilograme. Îmi pare rău să o spun, dar noi, dâmbovițenii, am ajuns să nu mai știm să fim alături de marii campioni ai cluburilor târgoviștene și dâmbovițene, chiar dacă ei își doresc să lupte acasă pentru noi. Mare păcat, mai ales că nu prea avem prea mulți campioni europeni!

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*