Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 16, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » LUPTE: Maria Cioclea, de două ori bronz la Campionatul Balcanic pentru juniori

LUPTE: Maria Cioclea, de două ori bronz la Campionatul Balcanic pentru juniori 

Maria Cioclea

Dâmbovițeanca Maria Cioclea s-a remarcat din plin și la Campionatul Balcanic de lupte pentru juniori de la Craiova. Chiar dacă nu a cucerit aurul, așa cum a făcut-o la Campionatul European din Suedia, micuța sportivă de la CSȘ Târgoviște și-a adjudecat de două ori bronzul. Prima dată a făcut-o la individual, după ce s-a clasat pe ultimul loc al podiumului la categoria 44 de kilograme. A doua oară a intrat în posesia acestuia la echipe, dar la categoria 48 de kilograme.

Pentru sportiva antrenată de Cornel Cornea, Balcaniada de la Craiova a reprezentat prima competiție la care a luat parte la juniori, dar și ultima la care a participat în acest an. Ea trebuia să meargă și în Turcia, la Balcaniada de cadeți, dar aceasta a fost înlocuită de Federația Internațională de Lupte cu Balcaniada pentru copii.

Maria Cioclea se prezintă ca fiind cel mai bun produs al luptelor dâmbovițene în această perioadă, fiind urmașa Georgianei Paic-Filip. Tot la Balcaniada de la Craiova a luat parte și Diana Vlăsceanu (70 kg), sportivă a aceluiași club târgoviștean, dar a fost retrasă din concurs de Cornea, în turul al doilea, după ce acuzat probleme medicale.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*