Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 15, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » LUPTE: Maria Cioclea, de la CSŞ Târgovişte, bronz la Campionatul Mondial

LUPTE: Maria Cioclea, de la CSŞ Târgovişte, bronz la Campionatul Mondial 

maria-ciolea

Luptătoarea Maria Cioclea continuă să adune medalii prețioase la marile competiții ale lumii. Campioana en-titre a Europei a reușit, vineri după-amiază, la Tbilisi, să cucerească brozul la Campionatul Mondial pentru cadeți, în limitele categoriei 40 de kilograme. Sportiva de la CSȘ Târgoviște a terminat pe ultimul loc al podiumului, după ce a învins-o într-una din finalele mici pe moldoveanca Maria Leorda, cu 8-2.

Maria Cioclea a început perfect concursul cu o victorie clară (10-0), în fața americancei Erin Taylor Mance, după care în sfeturi a dat de pământ cu ucraineanca Edita Chemerdovska (8-0). În schimb, în semifinale, sportiva antrenată de Cornel Cornea a cedat în fața indiencei Mansi Mansi cu 3-6. La această categorie, campioană mondială a devenit japoneza Tsugumi Sakurai, după a depășit-o în finală pe luptătoarea din India cu 10-0.

După ce în Suedia a devenit campioana europeană, iar în Georgia a intrat în posesia medaliei de bronz, se poate spune că 2016 a fost un an excelent pentru micuța și inimoasa luptătoare de CSȘ Târgviște.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*