Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 15, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » LUPTE: Maria Cioclea, în “focurile” Campionatului European

LUPTE: Maria Cioclea, în “focurile” Campionatului European 

maria cioclea

Dâmbovițeanca Maria Cioclea reprezintă în aceste zile România la Campionatul European de lupte libere pentru juniori. Sportiva de la CSȘ Târgoviște vizează să obțină un rezultat cât mai bun la turneul continental de la Dormund după ce s-a pregătit la intensitate maximă în ultima perioadă.

Eleva lui Cornel Cornea va lupta la categoria 48 de kilograme, categorie unde s-au mai înscris alte 11 sportive din Austria, Azerbaidjan, Belarus, Germania, Ungaria, Italia, Polonia, Rusia, Suedia, Turcia și Ucraina. Maria va participa pentru prima dată la un Campionat European destinat juniorilor, după ce a făcut saltul la începutul anului la acest nivel.

Dâmbovițeanca este vazută de specialiști drept una dintre marile speranțe ale luptelor românești. Ea a devenit, în urmă cu un an, campioană europeană la cadeți, iar la Campionatul Mondial de cadeți a obținut medalia de bronz. Cu doar câteva zile înainte de plecarea la Europenele de la Dormund, Cioclea a obținut argintul la Cupa României pentru juniori.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*