Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 7, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » LUPTE: Maria Cioclea, medaliată cu argint la Campionatul European

LUPTE: Maria Cioclea, medaliată cu argint la Campionatul European 

maria cioclea

Maria Cioclea s-a comportat remarcabil la Campionatul European de lupte pentru cadeţi, găzduit de Serbia. Luptătoarea Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte a devenit vicecampioană europeană, după ce a avut un parcurs foarte bun la categoria 40 de kilograme. Sportiva antrenată de Cornel Cornea a intrat în posesia medaliei de argint, după ce s-a recunoscut înfrântă în finală, împotriva italiencei Teresa Lumia (4-9).

Până la duelul din ultimul act al concursului, dâmboviţeanca a obţinut victorii pe linie în duelurile cu poloneza Natalia Stanek (12-2) şi turcoaica Funda Tukenmez (10-2). Sportiva de la CSŞ Târgovişte a obţinut la turneul de la Subotica a doua medalie pentru România, după cea contabilizată de olteanca Ştefania Priceputu (aur), la categoria 43 de kilograme.

Maria Cioclea este una dintre luptătoarele de viitor ale Târgoviştei, descoperită de Cornel Cornea. La competiţia din Serbia a mai fost prezentă şi colega Mariei de la CSŞ, Diana Vlăsceanu, dar aceasta a fost eliminată în primele faze ale întrecerii, la categoria 65 de kilograme.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*