Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 23, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » LUPTE: Maria Cioclea, pe primul loc la Cupa României pentru juniori

LUPTE: Maria Cioclea, pe primul loc la Cupa României pentru juniori 

Maria Cioclea - Cornel Cornea - Diana Vlăsceanu

Dâmbovițeanca Maria Cioclea a fost una dintre laureatele ediției din acest an ale Cupei României la lupte pentru juniori. Sportiva de la CSȘ Târgoviște a terminat în fruntea podiumului, după ce a fost de neoprit la concursul destinat categoriei 48 de kilograme. Campioana europeană și medaliata cu bronz la Campionatul Mondial la cadeți a demonstrat, prin evoluția de la acest concurs, că este pregătită în totalitate să facă pasul, din 2017, la întrecerile pentru juniori.

O altă sportivă de la CSȘ Târgoviște care a urcat pe podium la Cupa României a fost Diana Vlăsceanu. A doua elevă al lui Cornea Cornea a terminat întrecerea destinată categoriei 72 de kilograme pe locul al doilea. Antrenorul secției de lupte de la CSȘ Târgoviște a fost încrezător că ambele sportive pot bifa rezultate notabile la Cupa României pentru juniori.

“Mă așteptam ca Maria să termine pe prima treaptă a podiumului. Este o luptătoare care știe să-și atingă obiectivele de fiecare dată. Chiar dacă este cadetă, ea este gată să urce la o categorie superioară. Un rezultat bun a înregistrat și Diana Vlăsceanu”, ne-a declarat Cornel Cornea.

În perioada 24-25 noiembrie, cele două luptătoare reprezentative ale CSȘ-ului vor participa la Cupa României pentru cadeți, competițe găzduită de Sala Sporturilor din Târgoviște.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*