Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 15, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » LUPTE: Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu, de la CSŞ Târgovişte, pe primul loc la Campionatul Naţional pe echipe

LUPTE: Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu, de la CSŞ Târgovişte, pe primul loc la Campionatul Naţional pe echipe 

Diana Vlăsceanu (dreapta)

Luptătoarele Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu s-au comportat excelent la primul concurs pentru juniori din acest an. Sportivele de la CSŞ Târgoviște au făcut legea la Campionatul Național pe echipe, desfășurat la Pitești, la sfârșitul săptămânii trecute. Ambele luptătoare antrenate de Cornel Cornea s-au clasat pe primul loc, după ce au avut parte de evoluții foarte bune.

Astfel, Maria Cioclea a terminat în fruntea podiumului la categoria 48 de kilograme, iar Diana Vlăsceanu la 67 de kilograme. Prestațiile la înălțime arătate de cele două sportive l-au mulțumit în totalitate pe antrenorul secției de lupte de la CSȘ Târgoviște.

“Au arătat excelent la concursul de la Pitești. Ambele sportive și-au umilit adversarele întâlnite. Au început în forță, dacă tinem cont că este primul an al lor la juniori”, ne-a declarat, scurt, Cornel Cornea.

Cele două luptătoare vor participa în perioada 6-8 aprilie, la Craiova, la Finala Campionatului Național Individual pentru juniori.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*